درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

روایت ابطحی در احوال‌پرسی با مقام معظم رهبری در حاشیه دیدار کارگزاران نظام

رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات با اشاره به حضور در جلسه دیدار نوروزی کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، گفت: بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به‌رسم قدیم ابراز لطف کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۵۶
به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام سید محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات با اشاره به حضور در جلسه دیدار نوروزی کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، گفت: دیدار رمضانی رهبری معظم با مسئولان نظام و دست‌اندرکاران حکومت، امسال در  شرایط پر هیاهو و در اوج رجزخوانی آمریکا و توجه همه دنیا به ایران بسیار مهم بود.

وی افزود: اعلام تصمیمات نظام در مورد مسائل اقتصادی به خصوص بخش پایانی آن‌که در مورد آمریکا وعدم مذاکره و نبود جنگ اعلام نظر کردند در این وضعِ سخت می‌تواند در داخل و خارج تکلیف همه را روشن کند و از سردرگمی و بلا تکلیفی و انتظار وترس بیرون آورد.
 ابطحی همچنین گفت: من امسال از دعوت به این جلسه خوشحال‌تر از دفعات پیش  بودم تا روشن شود در برابر تهدیدات سنگین دشمنان ایران پشت سر رهبر کشورم هستم و از هیاهوی خشونت آفرین و جنگی ضد ایرانی آمریکا وترامپ و هم‌پیمانان منطقه‌ای شان نفرت دارم. بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به‌رسم قدیم ابراز لطف کردند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر